Bedrukken

Naast onze borduurmachine beschikken wij ook over een Silhoutte Cameo 3 en transferpers. Hiermee kunnen wij ook uw kleding bedrukken, maar daarbij heeft de Cameo 3 ook legio andere mogelijkheden.

Tekstborden, muren, ramen, deuren, relatiegeschenken, werkelijk veel te veel om hier op te noemen. Het etsen van glas is een voorbeeld wat mogelijk is door gebruik van deze machine. Ook bij deze techniek gebruiken wij een goede kwaliteit materialen, waardoor langdurig plezier gewaarborgd is.

Of het nu gaat om 1 of 100 stuks bij ons is alles mogelijk. Zoekt u bijvoorbeeld een leuk t-shirt voor een feestje of een persoonlijk cadeautje dan bent u bij ons aan het juiste adres. Levering is vaak al binnen een paar dagen mogelijk.

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke bewerkingen van diversen artikelen, de meeste artikelen zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar en volledig aan te passen naar uw wensen. Afhankelijk van uw wensen zullen wij voor u een prijs bepalen.

De komende tijd zullen hier meer voorbeelden volgen van de door ons gemaakte artikelen, neem daarom gerust eens vaker een kijkje op onze website of Facebookpagina!

Onshobbyatelier.nl
       

Staat uw idee hier niet bij, laat ons weten wat u zoekt en wij denken graag met u mee!

Wilt u een van deze artikelen bestellen, u kunt ons geheel vrijblijvend mailen voor een passende offerte!