Borduren

Bij Ons Hobby Atelier kunt u als bedrijf, vereniging of particulier allerlei zaken laten borduren, zoals T-shirts, sweaters, petjes, handdoeken, fleece mutsen, kortom teveel om op te noemen.

U kunt zelf uw te borduren artikelen aanleveren, maar u kunt het ook bij ons bestellen.

Bedrijfskleding met een geborduurd logo of naam, is het visitekaartje van uw bedrijf. Een borduring geeft een exclusieve uitstraling en is erg duurzaam.

Of het nu gaat om 1 of 100 stuks bij ons is alles mogelijk. Tegen een kleine vergoeding zetten wij u logo om naar een borduurbestand wat geschikt is voor de borduurmachine die wij gebruiken.

Wij werken enkel met een hoogwaardig kwaliteit borduurgaren van Aurifil, de Auripoly #40, deze 100% trilobal polyester glansgaren geeft een perfecte afwerking van het geborduurde artikel. Het is een sterk, slijtvast en bleekmiddelbestendig garen, wat zonder problemen regelmatig op hoge temperaturen gewassen kan worden. Het garen is maar liefst in wel 420 kleuren leverbaar

 

   

 

Ook wanneer u slechts één artikel wilt laten borduren is dat geen enkel probleem, bijvoorbeeld een leuk geboorte cadeautje of een t-shirt voor een vrijgezellenfeestje bent u bij ons op het juiste adres!

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke bewerkingen van diversen artikelen, de meeste artikelen zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar en volledig aan te passen naar uw wensen. Afhankelijk van uw wensen zullen wij voor u een prijs bepalen.

De komende tijd zullen hier meer voorbeelden volgen van de door ons gemaakte artikelen, neem daarom gerust eens vaker een kijkje op onze website of Facebookpagina!

 

Staat uw idee hier niet bij, laat ons weten wat u zoekt en wij denken graag met u mee!

Wilt u een van deze artikelen bestellen, u kunt ons geheel vrijblijvend mailen voor een passende offerte!